Redovisningsbyrå i Stockholm

Välkommen till Herreryd Redovisning

Behöver du hjälp med redovisningen så att du kan satsa på din verksamhet fullt ut? Vi hjälper dig med lönehantering, bokslut, deklarationer, löpande bokföring och ekonomisk rådgivning för att ditt företag ska kunna utvecklas i den takt som du vill. Vår målsättning är att underlätta din vardag och ge dig det stöd du behöver genom kompetens, erfarenhet och noggrannhet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade efter just dina behov, oavsett om du har ett nystartat, mindre eller mellanstort företag.

 

Tjänster som ger dig möjlighet att utveckla din verksamhet

För att du ska få möjlighet att ägna din tid åt företagets kärnverksamhet och låta den utvecklas åt det håll du vill erbjuder vi alla nödvändiga tjänster inom redovisning och ekonomisk rådgivning. Vi hjälper dig med allt från bokföring av kvitton till årsbokslut och löneutbetalningar. Som företagare är det inte alltid lätt att hålla koll på alla regler som ska följas, och därför finns vi där för dig och håller dig uppdaterad på allt du behöver veta. Ett företag som inte har koll på sin ekonomi och bokföring löper risk att få problem, och vi vill se till att ditt företag får alla möjligheter att blomstra.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Herreryd Redovisning AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Redovisningsbyrå i Stockholm

Rätt ekonomihjälp för ditt företag – från bokföring till årsredovisning

Alla företag har olika behov när det gäller redovisning. Vissa vill ha hjälp med sin årsredovisning och andra vill att vi ska ta hand om löneutbetalningarna. Det finns ingen anledning att betala för en tjänst som du inte behöver, och därför att vi noggranna med att reda ut vilka behov du har innan vi påbörjar ett samarbete. Kom förbi vårt kontor i Stockholm för en kopp kaffe och en kostnadsfri konsultation så tar vi reda på hur vi kan hjälpa dig på bäst sätt.

 

Ta steget och starta eget

Har du bestämt dig för att starta eget? Då har du definitivt en spännande tid framför dig! För att förenkla processen och se till att allt blir rätt från start kan du ta hjälp av oss. Vi sköter pappersarbetet och informerar dig om alla regler du behöver ta hänsyn till när du ska starta och driva ditt företag. Vi har både djup kunskap och har lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av till dig. Att starta eget blir enkelt när du tar hjälp av oss.

Våra tjänster

Lönehantering - Herreryd Redovisning AB

Lönehantering

Läs mer
Bokslut - Herreryd Redovisning AB

Bokslut

Läs mer
Deklarationer - Herreryd Redovisning AB

Deklarationer

Läs mer
Bokföring - Herreryd Redovisning AB

Bokföring

Läs mer

Kontakta oss idag!

Kontakta oss

Vi förenklar din vardag

Nära kontakt med dig som kund

När du vänder dig till oss ger vi dig det stöd du behöver så att du kan driva och utveckla ditt företag i rätt riktning. Vi strävar dessutom alltid efter att ha en nära relation med våra kunder. Som kund hos oss blir du en i familjen, och vi kommer att jobba hårt för att förenkla din vardag så att du kan lägga all till din energi på att göra det du är bra på. Tillsammans tar vi fram en skräddarsydd lösning för att vår hjälp ska bli så fördelaktig som möjligt för dig. Kontakta oss redan idag för att boka ett kostnadsfritt första möte!